Branding, Website

VNKR Studios

Studio Boiler helpt graag ondernemers en bedrijven om hun merk op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren. Zo kwam Peter bij ons aankloppen omdat hij zijn studio en diensten online kenbaar wilde maken. We ontwikkelden zijn branding en trokken deze door naar zijn website.

We kozen voor een sobere en moderne uitstraling met een jonge twist. Het kleurenpalet bestaat uit zwart-wit met een gele accentkleur, waardoor het geheel sterk en herkenbaar is. De branding en website moesten corporate, modern en toch jong ogen, en dat is precies wat we hebben gerealiseerd.

VNKR
VNKR

Peter, die een achtergrond heeft in marketing, keek mee op het ontwikkelingsproces van de website. We hebben gespeeld met verschillende fonts om dynamiek in het geheel te krijgen en hebben gele buttons ontworpen die extra pushen naar conversie.

Een andere bijzondere eigenschap van de website is de zachte fade in van de content, wat zorgt voor extra dimensie en aantrekkelijkheid. Het geheel ziet er nu strak en professioneel uit, precies wat Peter voor ogen had.

Dankzij onze expertise en creativiteit heeft Peter nu een website die zijn studio op een professionele manier presenteert aan een breder publiek. Wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van zijn onderneming.

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78