Branding

Jouw merkidentiteit,
nog sterker

Een visuele identiteit die écht vertelt wie je bent en wat je doet, dat krijg je bij Studio Boiler. Laat de troeven van je business naar boven borrelen met een opvallende huisstijl of een strategische opfrissing. Voel je dat? Da’s de temperatuur die nu al begint te stijgen!

Wat is branding?

Branding is het vertalen van de waarden van jouw bedrijf naar een sterke, duidelijke en coherente visuele identiteit. Zo roep je een positief beeld en een gunstig gevoel op bij jouw doelpubliek. Branding voor je bedrijf is dan ook een krachtige marketingtechniek om je te onderscheiden van je concurrentie.

Een sterke branding is essentieel om van jouw onderneming een succes te maken. Daarvoor gebruik je de juiste visuele elementen en tone-of-voice in al jouw communicatie. Van papieren advertenties over beursbanners tot mails aan je klanten.

Branding is not just about a logo, it's about creating perceptions.

Branding, dat is toch gewoon een nieuw logo laten ontwerpen?

Een logo is een belangrijk onderdeel van je branding, absoluut. Net zoals je bedrijfsnaam. En het lettertype en de kleuren in je drukwerk. En de visuele uitwerking van je website. Kortom: branding voor je bedrijf is zoveel meer dan alleen een logo.

Op zoek naar een nieuw logo? Klop gerust bij ons aan, we helpen je graag verder. Maar denk ook even na over wat je met je branding wil bereiken. We doen liever geen half werk. Je tovert ook geen lekker maal op tafel door maar één ingrediënt op te warmen.

Voorbeelden van goede branding

Our brands are steaming hot. Laat je inspireren door onze eerdere projecten. Opgepast: werkt aanstekelijk. In no-time staat jouw merkidentiteit hier ook te shinen. Wedden?
Armos
Branding - Concept - Story - Website

Armos

Teatime Company
Branding - Website

Teatime Company

Asbex
Branding - Website

Asbex

Navitec
Branding

Navitec

District 360
Branding

District 360

Alfa Certi
Branding

Alfa Certi

MLSO
Branding - Website

Maatschappij linkerscheldeoever

shipshape
Branding - Concept - Story - Website

Shipshape

Prime Development
Branding - Story - Website

Prime Development

thum_bubblie
Branding - Story - Website

BeBubblie

Draagkracht
Branding - Website

Draagkracht

VNKR
Branding - Website

VNKR Studios

Flavory
Branding - Concept - Website

Flavory

Apotheek Spoele Thumbnail
Branding

Apotheek Spoele

Hoskens Accountancy
Branding - Story - Website

Hoskens Accountancy

Luxus Derma
Branding - Story - Website

Luxus Derma

Thomas More Thumbnail
Branding - Concept

Thomas More

Verhelder
Branding - Website

Verhelder

De voordelen van branding

Waarom branding belangrijk is

Branding is een lange termijn marketingstrategie die je heel wat oplevert. Raise the temperature met Studio Boiler en geniet van deze voordelen:

Soorten branding

De relatie tussen een merk en haar doelpubliek is maar een van de vele soorten branding. Ook met employer branding, internal branding, corporate branding, product branding en personal branding helpt Studio Boiler jou graag verder. De branding ontdekt die jou op het lijf geschreven is? Let us know! Dan stroomlijnen we samen al jouw inspanningen.

Corporate- en product branding

Twee tegenovergestelden van elkaar, met de focus ofwel op je merk ofwel op een specifiek product. Bij Studio Boiler ben je aan het juiste adres!

Employer branding

Ook wel employment branding genoemd, gericht op het bouwen van een sterk merk als werkgever, om huidige medewerkers te behouden en nieuw talent aan te trekken. Voor een employer branding audit verwijzen we je door naar onze partner, voor het branding luik zijn wij de geschikte partner.

Personal branding

Als professional werk je aan je eigen ontwikkeling, zodat je jezelf, met al jouw unieke kenmerken, als merk in de markt zet.

Jouw branding, in goede handen
bij Studio Boiler

Niemand kent jouw onderneming zo goed als jij. Dat is niet altijd een voordeel. Voor een geslaagde branding haal je er dan ook beter een objectieve buitenstaander bij. Iemand waarmee je vlot communiceert, die creatieve en technische kennis in huis heeft, die zich houdt aan afspraken en deadlines. Toevallig precies dé redenen waarom onze klanten zo graag met ons samenwerken.

01/06

Vlotte communicatie

Niets koelt ons harder af dan een lange radiostilte. Daarom reageren we altijd snel op je vraag. Krijg je geen antwoord binnen de 3 dagen? Stuur hulp, want dan is er iets serieus mis. Wel echt doen, he?

02/06

Duidelijke flow

Van briefing tot branding, hoe geraak je daar? Simpel: go with the Studio Boiler Flow. Voor jou een helder stappenplan, voor ons dé manier om in te schatten hoeveel tijd jouw nieuwe look vraagt.

03/06

Deadline = deadline

Dankzij onze duidelijke flow halen we altijd de deadline. Durven we schrijven dat we meestal zelfs vóór de deadline opleveren? Awel: ja. We’re always on fire!

04/06

Design first

Jaja, iedereen noemt zich creatief tegenwoordig, maar onze eindeloze fantasie ligt écht aan de basis van alles wat we doen. We vinden inspiratie op de minst vanzelfsprekende plaatsen. En dat geeft vonken!

05/06

Betrouwbare partners

Copy nodig? Of straffe fotografie? Wij brengen je in contact met de beste professionals. Ah ja, we schakelen ze zelf namelijk ook in. Zo leggen wij de focus helemaal op jouw design.

06/06

Technische kennis

Alles uit je branding halen, van drukwerk tot raamstickers? Tuurlijk! Laat de bestelling aan ons over, wij weten bij wie je waarvoor moet zijn. Vraag zeker ook ons advies over papier en inkt.

Heating up your brand:
De Studio Boiler Flow

Van wilde ideeën naar concrete uitwerking, binnen de deadlines. Dat lukt ons keer op keer dankzij de Studio Boiler Flow. Ontdek in welke 4 stappen we ook jouw branding aanpakken. En lees nog meer over onze aanpak.

Boilerbabbel

Wat is je verhaal? Wat wil je uitstralen met je merk? Welke stijl zoek je? Of krijgen we carte blanche? Met jouw antwoord op deze vragen beginnen wij aan je moodboard.
01

Moodboard en offerte

Na ons gesprek ontvang je een moodboard dat visueel weergeeft welke richting we uitgaan. Met alle neuzen in dezelfde richting gaan de volgende stappen nog vlotter. Nog in je inbox: een offerte voor een vlammende (re)branding.
02

Design o’clock

Je krijgt van ons 3 verschillende huisstijlen en bezorgt ons je feedback. De kleur van het één, het lettertype van het ander? Jouw input is key. We passen het ontwerp tot wel twee keer aan voor een perfect fit. Ook een website laten maken? We trekken je branding met plezier door naar het wereldwijde web.
03

Mag het wat meer zijn?

Heet van de naald: jouw gloednieuwe branding. Tijd om ermee uit te pakken! Visitekaartjes, productverpakkingen, beachflags, zelfs autowraps: we designen het allemaal en bestellen het met plezier voor jou bij de juiste leveranciers.
04

Heel wat klanten gingen je voor…

… want goede reviews zijn als een lopend vuurtje

Kookpunt van enthousiasme bereikt?

Plan een online kennismaking en krijg een gratis moodboard Jij vertelt ons over je bedrijf, wij vertalen je verhaal naar een inspirerend moodboard. Belandt ook in je inbox: een vrijblijvende offerte voor branding magic.

Branding: jouw merkidentiteit, nog sterker

Branding is meer dan een logo. Bij Studio Boiler krijg je de visuele identiteit die vertelt waarvoor je merk staat en wat je doet. Vraag nu je gesprek aan.
Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78