🔥 Introductie

01
Aangenaam, wij zijn Studio Boiler.

Een jong en gedreven team dat klaarstaat om jou een bruisende branding en een stomende website te bezorgen. Want een merk is meer dan een visuele identiteit: het gaat over de emoties en het gevoel van je merk. We zijn ambitieus en gaan voor merken die werken, die mensen fascineren en verbinden.

Met een straf design zetten we jouw boodschap of merk in de kijker. Professioneel, maar ook persoonlijk. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Samen gaan we op zoek naar de perfecte balans tussen vorm en inhoud. En bereiken we een ijzersterk visueel design dat je identiteit versterkt.

Eens je merk er staat, gaan we voor de online missie: de kracht van jouw online visibility on the web. Een passioneel spel tussen technologie en design leidt tot een uniek webontwerp dat naadloos aansluit bij je huisstijl, merk of bedrijf. Het oog wil namelijk ook wat; bij ons krijgt het veel!

Naast het visuele zorgen wij ook voor de juiste woorden. Words that speak volumes. Copywriting, tone of voice, oneliners, redactie, storytelling: Studio Boiler schrijft jouw teksten. En het blijft niet alleen bij woorden. We are image makers. Wij zoeken rake beelden die je klanten overtuigen, online en offline.

🚀 Let's start

02

Nu jij weet wie wij zijn, is het aan jou om je verhaal te doen. In een introductiegesprek leren we je kennen en toetsen we af wat je noden zijn. Op basis daarvan bezorgen we je de offerte.

🤝 Yes! We have a deal.

Jij gaf je akkoord op onze offerte? Dankjewel! Let’s start. We maken er een visueel pareltje van.

🎨 Moodboard

03
Bij je offerte ontvang je een moodboard.

Een mood-watte? Een moodboard ziet er eigenlijk uit als een uitgebreide collage. Een verzameling foto’s en afbeeldingen die laten zien welke richting we willen uitgaan voor jouw branding. Waarom is dit zo belangrijk? Als onze neuzen hier in dezelfde richting wijzen, lopen de volgende stappen eenvoudiger. Stijlen en smaken zijn heel subjectief. Via deze weg proberen we dit al te trechteren naar een gerichte stijlkeuze voor jouw merk of website.

👉🏻 Mail je feedback op het moodboard of boek een meeting in om het moodboard te bespreken

💸 Je ontvangt een voorschotfactuur, 20% van de offerte.

Heb je enkel een website besteld? Ga dan door naar hoofdstuk 5.

✍🏻 Branding

04
Designfase branding
Ons designteam schiet in actie.

04.1. Logo versie 1

Na veel gebruis en geborrel binnen het team krijg je een eerste voorstel te zien. Je ontvangt twee verschillende logo’s. Waarom twee? Simpel: één vinden we te weinig en drie is te veel. Ofwel choice overload: als je geconfronteerd wordt met (te) veel keuzes, dan wordt het moeilijker om een keuze te maken, ben je minder tevreden over je keuze of maak je uiteindelijk helemaal geen keuze.
Laat de ontwerpen even bezinken, een logo moet bij je groeien.

👉🏻 Heb je goed gewikt en gewogen? Stuur dan je feedback op onze ontwerpen.

04.2. Correctierondes

Ben je enthousiast over het eerste logo, maar verkies je de kleuren van het tweede logo? Weer gaan we samen in dialoog en zorgen we dat iedereen op het juiste kookpunt zit. Aanpassen, herwerken, het hoort erbij. Het moet vooral goed zijn. We hechten enorm veel belang aan jouw input en bezorgen je tot wel twee keer een herwerkt ontwerp.

04.3. Finaal logo en branding

Top! Het logo is er. Nu kunnen we de branding verder uitbreiden. We bepalen de kleuren, kiezen het gepaste lettertype, visualiseren de fotografiestijl en tekenen eventueel gepersonaliseerde iconen.

Dit geheel gieten we in een mooie brandguide. Dit is jouw bijbel om je merk goed te bewaken. Door je branding consistent toe te passen, creëer je merkherkenbaarheid. Want wie wil nu niet weten wie jij bent?

04.4. Toepassingen

Tadaa, daar gaan we dan. We lanceren het nieuwe verhaal van jouw merk. En dat op de dragers die jij wenst: naamkaartje, briefpapier, html-signature (die mooie handtekening onder je e-mail) én een socialmediagrid zitten standaard in een brandingpakket.

Wat is een social media grid?
We ontwerpen 9 posts die zorgen voor een harmonieus geheel. Als jij later de stijl van die 9 posts doortrekt op je profielpagina, dan zal er een sterk visueel geheel ontstaan. Hoe je dit doet? Lees er alles over in onze blogpost over Canva.

Heb je meer nodig dan dat? Geen probleem. Van roll-upbanners, beachflags, autowraps tot gepersonaliseerde koffietassen en kleding: we voorzien je steeds van een op maat gemaakt ontwerp.

Ook daarna laten we je niet in de kou staan. Wil je graag dat wij de bestelling plaatsen bij de drukkerij? Goede keuze. Na meer dan tien jaar ervaring weten wij als de beste bij welke leverancier je voor wat moet zijn. Jij moet alleen ongeduldig je brievenbus in het oog houden voor de levering.

Wat krijg ik nu juist?

Wanneer alles finaal is, leveren we je een mapje aan met volgende zaken:

💸 Oh ja, de factuur ontvang je nu ook 😊 Want de branding is hier afgerond. Vanaf nu gaat jouw merk bruisend verder door het leven.

Bewaar deze map op een goede plaats zodat je altijd toegang hebt tot je bestanden.

🧑🏼‍💻 Website

05
Webdesign

05.1. Eerste ontwerp

Liet je door Studio Boiler een branding ontwerpen of heb je al een bestaande branding? In beide gevallen ontwerpen we met plezier een website die volledig past binnen jouw merkidentiteit.

Een website bestaat uit twee grote fases: de design- en de developmentfase. Je kunt het vergelijken met een architect en een aannemer. De architect tekent je website en de aannemer bouwt je website.

De designfase is cruciaal. In deze fase zijn aanpassingen veel gemakkelijker dan tijdens de developmentfase. Want een muur verplaatsen op een plan is natuurlijk veel makkelijker dan alle bakstenen zelf te moeten verzetten.

Het designteam gaat aan de slag en maakt van jouw sitemap een visueel pareltje.

Je ontvangt een link waar je het ontwerp van jouw online stekje kunt bewonderen.

Do you like it? We hebben maar één doel: van jouw webstek een waanzinnige winnaar maken.

05.2. Correctierondes

In de designfase voorzien we twee correctierondes. Op een erg handige manier plaats je via pins opmerkingen bij elk onderdeel van het design.
Als het design helemaal goed zit, geef jij je akkoord en schiet het developmentteam in actie.

Webdevelopment
Laat de webwonderboys hun werk doen. Ze transformeren het design naar een perfect werkende website. Jaja, ook mobiel zal je scoren. Het design wordt feilloos omgezet en aangevuld met prachtige hover- en scrolleffecten, parallax, etc. Alle snufjes stoppen we erin, zodat jouw website straalt tegenover die van je concullega’s.
Copywriting en fotograaf

We kunnen je website visueel wel doen schitteren op het www, maar een goede website staat of valt met de juiste teksten en beelden. Heb je geen goede pen? Geen probleem, onze copywriter neemt deze taak met plezier van jou over.

👉🏻 Kies je er wel voor om je verhaal zelf te schrijven? Bezorg dan je teksten in een Word-bestand, ingedeeld volgens de sitemap.

Tekst en beeldmateriaal vormen een tandem op je website. Tenminste, als ze op elkaar afgestemd zijn. Alleen zo blijft je boodschap langer hangen bij je bezoekers. Gebruik eigen (professionele) foto’s voor de belangrijkste pagina’s van je website. Wanneer kun je stockfoto’s gebruiken? Als je een bepaalde sfeer wilt scheppen, zoals bij een blog. Let er wel op dat je foto’s kiest die jouw tekst versterken.

Conclusie: Tekst en foto’s versterken elkaar. Waarbij tekst vertelt waarom jouw onderneming de beste keuze is. En beeld het juiste gevoel schept.

Heb je je akkoord gegeven op het webdesign, maar wil je toch nog aanpassingen? Dat kan, uiteraard, maar deze uren zullen in regie aangerekend worden.
Heb je een website in verschillende talen nodig? Wij werken met een vertaalbureau. Op basis van je Nederlandse teksten kunnen we een offerte opmaken. In één klik switch je makkelijk tussen Nederlands, Frans, Engels en zelfs Chinees als je wilt.
Wat mag je verwachten?

Regelmatig sturen we je een link met het verloop van de design- en developmentfase. Als alles klaar is, moet jij ons alleen maar een go bezorgen en wij zetten alles live.

Onze developer zal een videocall met jou inplannen om de backend van de website toe te lichten. Zodat je achteraf duidelijk weet hoe je zelf content kunt toevoegen en/of aanpassen. Je ontvangt hiervoor uiteraard een login. Deze videocall kun je opnemen, bewaren en herbekijken.

Heb je nadien toch nog onze hulp nodig? Onze www-wonders blijven beschikbaar en factureren op het einde van de maand de uren die ze in jouw website hebben gestoken.

Domeinnaam en hosting? Juist ja, dat komt er ook nog bij kijken. Don’t panic, dit regelen wij voor jou: onze WebCare zit mee in de offerte. Ook het onderhoud van je website is bij ons in goede handen. We garanderen je dat je website steeds blijft werken dankzij de nodige updates. Je ontvangt hierover een maandelijks rapport zodat jij perfect kunt volgen hoe het met je webstek gaat.

👉🏻 Wat mag ik exact verwachten van de WebCare?

🕺 I want more

06
logo animatie of showreel

Je merk staat er! En nu wil jij dit delen met de wereld.

In je aangeleverde map zit je logo, dat je als statisch beeld kunt posten op je social media. Mag het toch iets meer zijn? Wij kunnen je helpen met een animatielogo of een volledige showreel van je merk.

Nieuwe zaken nodig ?

Groeit je merk verder en heb je na een tijdje nieuwe wensen?
Wij zijn maar 1 phone call away!

Verder optimaliseren ?

Wil je je SEO optimaliseren, Office 365 installeren of een advertisement campagne uitrollen? Hiervoor verwijzen we je met alle plezier door naar een van onze partners. Want ieder zijn vak!

🙏🏻 Thanks for the ride

07
En dan willen jou alleen nog maar bedanken.
Thanks for boiling with us!
Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78

We serve cookies

Please, accept these treats to continue enjoying our site.