Branding, Website

Verhelder

Bij Verhelder draait het allemaal om de structuur van organisaties. Hoe je het werk in je onderneming organiseert, structureert en hoe dat rechtstreeks bijdraagt aan het werkgeluk, het persoonlijk welbevinden en de gezondheid van jezelf en je medewerkers.

Leen wou vooral een heldere branding in Studio Boiler stijl. Om het met Leen haar eigen woorden te zeggen: “Ik viel als een blok voor jullie. Lettertypes, kleuren, symmetrie en eenvoud. De manier waarop jullie beelden integreren en de minder-is-meer zorgen voor rust en compactheid. Soit ik ben fan”. En Studio Boiler wist wat te doen.

Verhelder
Verhelder

Een branding met zakelijke kleuren en een vrouwelijk accent. Professioneel en toch speels tegelijk. Dat werd de look voor de nieuwe website van Verhelder. Een combinatie van een fijn font en een bold font. Discrete CTA buttons en bewegende titels. 

Steeds zoekend naar het perfecte evenwicht. Niet te veel maar ook niet te weinig. De witruimte maakt het geheel niet te zwaar. Een verhelderende branding om alle groeibedrijven nog meer bij te staan.

Verhelder
Verhelder

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78