Only the brave have the courage

To boil

De meerwaarde van Studio Boiler is dat je 1 aanspreekpunt hebt om jouw totale visuele merkidentiteit tot een geweldig kookpunt te brengen. We ondersteunen niet alleen in offline en online toepassingen, maar ook in webdesign, webdevelopment en storytelling om je hot, dynamisch en uniek merk te laten bruisen.

Onze klanten zijn kmo’s, organisaties, overheidsbedrijven of bedrijven in de medische en paramedische sector … Maar hoe groot of hoe klein je vraag ook is, we bewaken altijd het totale plaatje van je merk. Zodat jij alle grafische toepassingen optimaal en praktisch gebruikt in alle communicatiedragers.

Astrid

Art director

CREATIEVE DUIZENDPOOT

Geen uitdaging ga ik uit de weg. Bij elk project zoek ik met enthousiasme naar het perfecte evenwicht tussen vorm en inhoud. Want bij nieuwe ideeën horen ook nieuwe vormen. Ik volg de laatste trends op de voet en kan ze voor jou vertalen in een ijzersterke visuele merkidentiteit. Want ik wil alleen de beste match met jouw onderneming.

DOORGEDREVEN VAKKENNIS

Tijdens mijn studies grafisch ontwerp aan Sint-Lucas Gent leerde ik de kneepjes van het grafische vak. In de jaren die volgden, puurde ik die vakkennis verder uit met onder meer een postgraduaat packaging design. Nadien kwam ik er al snel achter dat het verder gaat dan een grafisch design. Neen, het is veel meer dan dat. Daarom bundel ik alle krachten samen om via een totaalconcept jouw merk op het bruisende kookpunt te brengen.

PROFESSIONEEL MAAR OOK PERSOONLIJK

Uiteraard zijn we trots op onze realisaties. Maar daar draait het eigenlijk niet om … Bij ons sta jij centraal. We luisteren graag naar jouw verhaal. We analyseren jouw wensen en behoeften en zetten die vervolgens om in een helder beeldverhaal, dat de troeven van jouw bedrijf duidelijk in de spotlights zet. Daarbij mag je steeds rekenen op een professionele, maar ook persoonlijke aanpak.

OMRINGD DOOR CREATIVES 

Als art director werk ik samen met andere creatievelingen. Een sterk team waarbij we vooral aan kruisbestuiving doen. Heating up your brand! Daar gaat het om. Duidelijke richtlijnen zonder beperkingen. En enkel wanneer het totaalplaatje klopt, zet ik mijn handtekening. I’m the guardian of your brand.

Better

Together

PLEASED TO WORK WITH THEM

We koesteren voortdurend nauwe banden met onze klanten en verenigen ons met een solide team dat een schat aan individuele deskundigheid binnen alle vakgebieden biedt. Bovendien beschikken we over een vaste groep freelance creatieven die we inzetten wanneer een project daar behoefte aan heeft.

Astrid Vanderborght

CEO & Art director

Stijn Vanouplines

Webdeveloper

Gilles Van Den Broeck

Graphic designer

Hans Verheyen

Graphic designer

Eva Heylen

Project manager

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78