We boil, we build, we brand

For you

Net gestart of al jaren aan de slag, Studio Boiler is er om jouw onderneming een bruisende boost te geven. Van een logo, een website, een folder of magazine tot een bruisend concept of een totale make-over, jouw bedrijf zal schitteren in een gloednieuw jasje. En dat doen we voor alle start-ups, kleine, middelgrote en grote ondernemingen, kortom Studio Boiler will cook something marvelous for you.

KMO's

Your business is our priority

Je hebt de zaak en je wilt de juiste uitstraling. Dan steken we meteen de handen uit de mouwen, want jouw onderneming verdient de juiste look. Samen brainstormen, wij ontwerpen en dan kloppen we samen af. Let’s meet soon.

StudioBoiler KMO orena

Organisaties & overheidsbedrijven

Serving you the look

Jullie verlenen diensten, dat is fijn. Laat ons dan jullie diensten in de kijker zetten met een nieuwe branding, benaming, een treffend logo, design of elke andere creatie. In de portfolio ontdek je met welke overheidsbedrijven wij reeds in zee gingen. Vertel ons snel wie en met wat we jullie van dienst kunnen zijn. We’ll make something great together.

Paramedische & medische sector

A healthy glance for your brand

Met 10 jaar ervaring in de medische sector kent Studio Boiler perfect de noden van jouw doelgroep. Wij zoeken samen met jou een unieke uitstraling die perfect bij het DNA van je merk past. Packaging, folders, winkelinrichting, website, we doen het allemaal graag voor jou.

Vastgoed & projectontwikkeling

We build, you sell

De juiste look & feel voor grote en kleine vastgoedprojecten, dat is nu net wat jouw verkoop doet slagen. Jij hebt alvast een mooi plan en een heel verhaal bedacht, let’s meet, greet and build the right look.

Vastgoed & projectontwikkeling

Retail

Because they ‘ll buy more

Give customers a great experience and they’ll buy more. Goed retail design nodigt uit, laat consumenten dromen … en dat zie jij in je cijfers. Samen werken we aan een slimme, efficiënte en mooie visual merchandising, waarin elk product tot zijn recht komt en elke consument graag shopt. Online én offline.

Food & drinks

They want you to cook something marvelous

Breng ons in kaart wat jij verwacht en wij bouwen een grafische vormgeving uit voor jouw zaak of product. Van hip jasje rond je product, elegant hoesje, menukaart tot je logo op een takeaway disposable, we bezorgen je een uitstraling waarvan jouw klanten meteen gaan watertanden.

Studio Boiler Food & drinks qchocolate
Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78