11001 · 
30/01/2024

Uitgebreide integratiemogelijkheden voor optimaal vastgoedbeheer

De kracht van een vastgoedwebsite schuilt niet alleen in een aantrekkelijk ontwerp, maar ook in naadloze integraties met essentiële vastgoedtools.

Naast de succesvolle implementatie van de Zabun-koppeling voor Straf Vastgoed, bieden wij als webdesign agency uitgebreide integratiemogelijkheden met andere toonaangevende vastgoedplatforms zoals Whise en Skarabee.

 

Whise integratie: efficiënt vastgoedbeheer

Onze expertise stelt ons in staat om jouw vastgoedwebsite te koppelen aan Whise, een krachtig vastgoedbeheerplatform. Met deze integratie kan je als vastgoedprofessionals profiteren van geoptimaliseerde processen, waaronder het beheren van vastgoedportefeuilles en effectieve communicatie met klanten. Wij streven ernaar om je vastgoedbeheer naar een hoger niveau te tillen door gebruik te maken van de functionaliteiten die Whise te bieden heeft.

Skarabee integratie: versterk je online vastgoedmarketing

Naast Zabun en Whise bieden we ook integratiemogelijkheden met Skarabee, een toonaangevend vastgoedmarketingplatform. Door je website te koppelen aan Skarabee, versterken we uw online vastgoedmarketingstrategie. Automatische synchronisatie van vastgoedaanbiedingen zorgt ervoor dat je website altijd up-to-date is, waardoor potentiële kopers en huurders toegang hebben tot actuele en nauwkeurige informatie.

Als webdesign agency geloven we in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten. Of u nu kiest voor een koppeling met Zabun, Whise, Skarabee, wij zorgen voor een vlekkeloze implementatie die de functionaliteit van jouw vastgoedwebsite optimaliseert.

Met Studio Boiler als webdesign partner, kan je vertrouwen op een uitgebreide en flexibele aanpak om de ideale vastgoedwebsite te creëren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe wij jouw online vastgoedervaring kunnen verrijken.

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78