10101 · 
03/05/2023

Straf Vastgoed lanceert nieuwe website met Zabun-koppeling!

Straf Vastgoed

Als je bekend bent met de website van Straf Vastgoed, zou je kunnen denken dat er niets veranderd is. Maar niets is minder waar. Achter de schermen heeft Straf Vastgoed een enorme transformatie ondergaan door over te schakelen naar Zabun, een vastgoedsoftware. 

Philippe, de oprichter van Straf Vastgoed, wilde graag zijn website in WordPress hebben om gemakkelijk zaken te kunnen aanpassen. Echter, om dit te realiseren, moest er een koppeling worden gebouwd naar Zabun. Deze koppeling is door het development team van Studio Boiler helemaal ontwikkeld, getest en goedgekeurd.

StrafVastgoed-About-Benefits-Image_2

De nieuwe website biedt vele voordelen voor zowel het team van Straf Vastgoed als hun klanten. Het team kan nu gemakkelijk en snel de informatie op de website bijwerken en klanten kunnen beter op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Panden worden automatisch uit Zabun gehaald en op de website weergegeven. Door gebruik te maken van de filters kunnen geïnteresseerde kopers snel hun droomwoning vinden.

Bovendien komt niet alleen data uit Zabun. Maar we sturen ook data terug. Bijvoorbeeld voor alle contactformulieren. Zo zal er niet alleen een e-mail naar het Straf Vastgoed team worden verstuurd, er wordt ook een contact aangemaakt in Zabun bij het juiste pand. Zo kan er vanuit Zabun meteen contact worden opgenomen met mogelijke geïnteresseerde kopers.

Door het gebruik van deze koppeling kunnen wij jouw vastgoed website volledig naar jouw wensen bouwen. En kan je hem achteraf makkelijk zelf aanpassen. Met een vastgoed website op maat steek je boven de concurrenten op de vastgoedmarkt uit. Het is dan ook een integraal deel van branding voor de vastgoedsector.

Kortom, de nieuwe website van Straf Vastgoed is een grote stap vooruit en laat zien dat ze bereid zijn te investeren in nieuwe technologieën om hun klanten beter van dienst te zijn. Amai das Straf!

Als je ook in de vastgoedsector zit en de voordelen van een WordPress-website met een koppeling naar Zabun wilt ontdekken, aarzel dan niet om contact op te nemen met Studio Boiler. Het team staat klaar om je te helpen bij het opzetten van een website die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

StrafVastgoed-Sell-Step_1

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78