Concept, Story, Website

Sodemat

Sinds 2002 is Sodemat, de specialist op het gebied van materiaal binnen Eiffage Benelux, actief. Echter ontbrak er lange tijd een solide online aanwezigheid. Met de voortdurende zoektocht naar gekwalificeerd personeel werd het duidelijk dat er iets moest veranderen. Daarom klopten ze aan bij Studio Boiler.

Employer branding stond centraal in het nieuwe online verhaal van Sodemat. Vaak wordt dit gezien als het vertellen van een verhaal aan de buitenwereld, waarbij de nadruk ligt op het uitstralen dat een organisatie een geweldige werkgever is. Echter, in werkelijkheid draait employer branding voornamelijk om het daadwerkelijk een goede werkgever zijn, zowel voor huidige als toekomstige medewerkers. Het is van essentieel belang dat de externe boodschap naadloos aansluit bij de interne realiteit. Met andere woorden, om extern te kunnen winnen, moet je intern beginnen.

Met deze visie in het achterhoofd besloot Sodemat de vernieuwing van hun website aan te pakken. De website moest niet alleen het bedrijf en zijn indrukwekkende prestaties presenteren, maar ook benadrukken wat Sodemat betekent voor haar medewerkers. De pijlers van veiligheid en duurzaamheid kregen hierbij de aandacht die ze verdienen, aangezien deze waarden essentieel zijn in de bedrijfscultuur van Sodemat.

Dit stelde Sodemat in staat om hun openstaande posities effectiever te promoten via externe kanalen, waardoor ze een bredere pool van gekwalificeerde kandidaten konden bereiken.

Kortom, de vernieuwde website van Sodemat weerspiegelt niet alleen de indrukwekkende prestaties van het bedrijf, maar ook de diepgewortelde waarden van veiligheid, duurzaamheid en toewijding aan het welzijn van hun medewerkers. Het is een krachtig hulpmiddel geworden in hun voortdurende inspanningen om talent aan te trekken en te behouden in een competitieve arbeidsmarkt.

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78