shipshape

Branding, Concept, Story, Website

Shipshape

Shipshape, als een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf in de maritieme sector, zocht naar een nieuwe identiteit die hun visie en waarden beter zou weerspiegelen.

Als zusterbedrijf van Armos, een gerenommeerde speler in de maritieme industrie, wilden ze een sterke eenheid creëren tussen de twee merken. Daarom hebben ze ons benaderd om een gedurfde rebranding te realiseren die hun professionaliteit en innovatieve aanpak zou benadrukken.

Voor het kleurenschema hebben we gekozen voor een combinatie van donkerblauw en oranje. Het donkere blauw symboliseert betrouwbaarheid, stabiliteit en de diepte van de oceaan. De oranje kleur straalt energie, enthousiasme en creativiteit uit. Het contrast tussen de oranje accenten en het donkere blauw zorgt voor een opvallende visuele aantrekkingskracht. De witte vlakken brengen helderheid en eenvoud in het grafische ontwerp, waardoor de belangrijke informatie duidelijk naar voren komt. Dit zowel offline als op de website.

Met de rebranding heeft Shipshape een nieuw imago gekregen dat perfect past bij hun positie als een innovatieve en betrouwbare partner in de maritieme sector. Shipshape treedt op als onafhankelijke scheepsagentuur die uw belangen als rederij behartigt, of als bevrachter de beste deals voor uw vracht afsluit. Hun toewijding aan efficiëntie en klantgerichtheid stelt hen in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.

shipshape

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78