lang

verhaal

kort

Concept, Website

Lang verhaal kort

lang

verhaal

kort

Op de website van Lang verhaal kort wordt uitgelegd hoe ze haar werk als copywriter aanpakt. De bezoekers van de website worden begeleid via een complexe website grid, waarmee ze kunnen kiezen tussen een beknopte of uitgebreide uitleg van Emily’s aanpak. 

Wat mag het zijn?

1

Copywriting

Copy nodig, al dan niet met een strategisch voortraject? Laat mij voor je schrijven.

2

Eindredactie

Zelf iets geschreven, maar nog op zoek naar een goede proofreader en/of editor? Laat mij nalezen.

3

Schrijftraining

Zelf leren schrijven met tips & tricks van een professional? 
It’s me, I’m the professional.

De logo’s basisblokken weerspiegelen zich door de hele site, samen met een complex grid dat zich gemakkelijk aanpast op mobiele apparaten. Gedurfde kleuren en een krachtig lettertype vervolledigen het geheel.

Het speelse grid en de opvallende kleuren vinden hun oorsprong in het interieur van Emily’s kantoor. In combinatie met de afbeeldingen vormen deze elementen een coherent geheel dat overeenkomt met de stijl en persoonlijkheid van Emily zelf. Kortom biedt ‘Lang verhaal kort’ een unieke online ervaring waar design en content samenkomen, en waar bezoekers worden uitgenodigd om de creatieve wereld van Emily te ontdekken en te verkennen.

Jouw freelance copywriter in Antwerpen voor alle marketinguitdagingen die met letters op te lossen zijn. Liefst nog met een sausje strategie. Mmm, saus.

Jij hebt teksten nodig. Ik schrijf ze. Ook als je nog niet weet hoe die teksten juist moeten klinken. Of welke je überhaupt nodig hebt. Als freelance copywriter sta ik zowel creatief als strategisch voor je klaar. Brief me op blogs (jazeker, met SEO), brochures, websites, 
mailings, contentkalenders – zolang het maar met letters te maken heeft. Of leer gewoon zelf schrijven in een copyworkshop. Want altijd zo van die lange verkoopteksten van copywriters moeten lezen, met zo allemaal van die overbodige woorden in – enfin, ’t is ook maar iets, hé. Hé?

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78