Branding, Web

Kegels Juweliers

KEGELS JUWELIERS – Ontwerpt juwelen in samenspraak met de klant met als resultaat een uniek sieraad volgens hun smaak & budget.

De creativiteit van goudsmid Johan vertalen in de branding en website van Kegels Juweliers. A touch of gold, maar ook weer niet té.

Organische lijnen die toch volledig in balans zijn. Sierlijk en eenvoudig, licht en warm, klassiek en tijdloos. Voor de website kozen we voor een quote als eerste beeld. Zo zetten we geen specifieke stijl of juweel direct in de kijker. Het volledig aanbod komt al scrollend naar boven. De grote beelden op de achtergrond creëren sfeer, de verschillende creaties staan op het beeld.

Kegels Juweliers
Kegels Juweliers
Kegels Juweliers

Onze fotograaf kwam ter plaatse om de activiteiten in beeld te brengen. In de fotografie is rekening gehouden met de details en de fijnheid van het vakmanschap. Johan fotografeert zijn creaties zelf, vroeger deed hij dat in een studio op een vlakke ondergrond. Wij raadden hem aan om te fotograferen op een ondergrond met textuur om een clean effect te vermijden.

Verder trokken we met het team naar het gemeentehuis van Sint-Gillis-Waas. Daar profiteerden we van de grote open ruimte en de lichtinval. Zelfs op een grijze dag, gaf dit een prima resultaat.

Kegels Juweliers
Kegels Juweliers
Kegels Juweliers
Kegels Juweliers

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78

We serve cookies

Please, accept these treats to continue enjoying our site.