DOMAX

Branding, Web

DOMAX

DOMAX – Een projectontwikkelaar waar kwaliteit boven kwantiteit staat.

Een nieuwe branding en website waarbij de waarden van DOMAX naar boven komen. Domax zet zijn ervaren schouders enkel onder tailormade projecten die een aanzienlijke meerwaarde voor de buurt en de toekomstige bewoners inhouden. 

DOMAX
DOMAX

We zijn gestart met het logo, een tijdloos typografisch ontwerp met centraal een puntje om de balans te benadrukken. Van het logo maakten we ook een favicon met de vorm van een huis. Dit trokken we verder door in de animatie van het logo. De favicon is het startpunt, het schuift mooi open tot de volledige naam zichtbaar is. De animatie van het logo is ingesteld als loader voor de website. Even een rustmoment voor je verder scrolt. Door de knipoog op het einde leggen we de nadruk op het menselijke aspect dat Domax hanteert in de vastgoedsector.

De navigatie staat centraal en stuurt de lezer meteen in de juiste richting. De grote beelden op de detailpagina’s zorgen ervoor dat de projecten mooi tot hun recht komen.

DOMAX

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78

We serve cookies

Please, accept these treats to continue enjoying our site.