Bursens Inc.

Website

Bursens Inc.

De website van Bursens Inc. is ontworpen met als doel de gebruikerservaring te verbeteren en de nadruk te leggen op hun Wellcare-services. Er is besloten om het kleurenpallet van Bursens Inc. te combineren met dat van Laser Esthetics. Groen en paars zijn de hoofdkleuren en worden gecombineerd met zachte beige tinten om een warme, uitnodigende sfeer te creëren.

De organische vormen uit de branding zijn doorgetrokken op de foto’s. Dit geeft de site een samenhangende en visueel aantrekkelijke uitstraling.

De site inspireert de bezoekers en moedigt hen aan om hun eigen welzijn en gezondheid serieus te nemen. Om dit te benadrukken zijn inspirerende quotes op verschillende pagina’s van de site te vinden.

Bursens Inc.

Het mooie gebouw van Bursens Inc. komt tot zijn recht op de praktijkpagina en versterkt de uitstraling van het bedrijf.

Door gebruik te maken van een harmonieus kleurenpallet, organische vormen en inspirerende quotes, creëert de site een warme en uitnodigende sfeer die past bij het bedrijf en hun Wellcare-services.

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78