Branding

Apotheek Spoele

Signalisatie is een essentieel onderdeel van elke apotheek. Met tien jaar ervaring in de medische sector begrijpt Studio Boiler hoe belangrijk het is om opvallende, informatieve bewegwijzering te creëren die het unieke karakter van de apotheek perfect weerspiegelt.

In de snelle wereld van de moderne apotheek is het belangrijk om bewegwijzering te hebben die opvalt tussen de massa en uw boodschap snel en effectief overbrengt.

Bij Apotheek Spoele hebben we een unieke benadering van bewegwijzering gekozen die de speelse en tijdloze geest van het merk weerspiegelt. 

Apotheek Spoele
Apotheek Spoele

Het ontwerp van de signalisatie is geproduceerd in unieke materialen met een speciaal lakproces dat dezelfde kleur heeft dan die van het meubilair van de apotheek. Deze aandacht voor detail draagt ​​niet alleen bij aan de esthetische kracht van de signalisatie, maar helpt ook om een ​​harmonieuze uitstraling in de hele ruimte te creëren.

De typografische vormgeving die we hebben gekozen voor Apotheek Spoele is zowel speels als modern, waardoor het perfect past in een eigentijdse apotheek.

Apotheek Spoele
Apotheek Spoele

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78

We serve cookies

Please, accept these treats to continue enjoying our site.