Branding

District 360

District 360 is een full-service foto- en video agency. De branding is gebaseerd op het concept van hun 360° aanpak. Hieruit komt het beeld van een cirkel, opgebouwd uit een netwerk van lijnen.

Een ring als oervorm voor de 360°-aanpak. Een eenvoudige vorm die door het lijnenspel lijkt te bewegen. De veranderende dikte van de lijnen creëert licht en schaduw, waardoor de ring volume krijgt.

De cirkel als oervorm voor de 360°-aanpak. Een simpele vorm die in beweging lijkt te zijn door het lijnenspel. De veranderende dikte van de lijnen creëert licht en schaduw waardoor de ring volume krijgt.

“Bij mijn zoektocht naar een partner voor een sterk logo (inclusief volledige huisstijl) kwam ik al heel snel uit bij Studio Boiler. Net zoals vele anderen kan ik niets dan positief zeggen over de manier van werken, de transparante communicatie en de uitvoering uiteraard van Astrid en haar team.”

Simon Ramboer, District 360

I feel the heat!

Plan your online introduction with Studio Boiler now.

You tell us what kind of thing you are looking for, we will tell you how we can make your wildest ideas come true. After our meeting you will receive a no-obligation quote.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78

We serve cookies

Please, accept these treats to continue enjoying our site.