Cuchara

Story, Website

Cuchara

Een bezoek aan Cuchara is een totaalbelevenis voor al je zintuigen. Stap binnen in de intrigerende wereld van Jan Tournier en laat je verrassen door een symfonie van pure smaken. 

Op de zwarte muur tegenover de brede raampartij creëerde kunstenaar Esther Barend “Sensation of Flavours”, een indrukwekkend donker vierluik gemaakt van natuurlijke materialen. De verticale panelen accentueren de hoogte van de ruimte en treden in contrast met de organische vormen van de ronde en ovale tafels in het restaurant. Dit werk hebben we als achtergrond gebruikt bij het binnenkomen van de website.

We hebben een strak design ontwikkeld met donkere tinten, dat perfect past bij de sfeer van Cuchara. Door de donkere website komen de beelden van fotograaf Pieter D’Hoop helemaal tot hun recht.

De website is ontworpen om de bezoeker mee te nemen op een visuele reis die de unieke sfeer van Cuchara weerspiegelt. Van het eerste moment dat u deze site bezoekt, zult u zich ondergedompeld voelen in de elegante en uitnodigende wereld van dit gastronomische paradijs.

Ga vooral zelf de website ontdekken en geniet van de smaakvolle ervaringen. Laat u verleiden door de symfonie van pure smaken en de unieke sfeer van deze twee Michelin sterrenzaak van Jan Tournier. 

I feel the heat!

Plan your online introduction with Studio Boiler now.

You tell us what kind of thing you are looking for, we will tell you how we can make your wildest ideas come true. After our meeting you will receive a no-obligation quote.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78

We serve cookies

Please, accept these treats to continue enjoying our site.