Branding, Concept, Story, Website

Armos

In de dynamische wereld van de maritieme industrie staat Armos al geruime tijd synoniem voor expertise en vooruitstrevendheid. Als een prominente speler in deze sector, benaderde Armos ons met de vraag om hun branding te vernieuwen en te versterken. Hun wens was niet alleen om hun eigen uitmuntendheid te weerspiegelen, maar ook om een duidelijke visuele link te leggen naar hun zusterbedrijf, Shipshape. Hoewel het bestaande grafische element al een fundament vormde, vereiste het een vernieuwende aanpak.

Armos
Armos

Met de herziene branding van Armos hebben we een verhaal van verbondenheid, vernieuwing en visuele coherentie gecreëerd, zowel offline als via de website. De subtiele, maar betekenisvolle aanpassingen getuigen niet alleen van Armos’ technische uitmuntendheid, maar ook van hun vermogen om zich aan te passen en te evolueren in een voortdurend veranderende maritieme omgeving.

Armos
Armos

I feel the heat!

Plan your online introduction with Studio Boiler now.

You tell us what kind of thing you are looking for, we will tell you how we can make your wildest ideas come true. After our meeting you will receive a no-obligation quote.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78

We serve cookies

Please, accept these treats to continue enjoying our site.