10111 · 
02/06/2023

Astrid Vanderborght — zeefdruk

Astrid Vanderborght is een gedreven zeefdrukkunstenaar. Ze gaat telkens op zoek naar het perfecte evenwicht tussen vorm en inhoud. Bij nieuwe ideeën horen nieuwe vormen. Haar creativiteit kent geen grenzen, en ze experimenteert graag met verschillende technieken en materialen om haar kunst tot leven te brengen. Ze gelooft dat artistieke expressie voortdurend in beweging moet zijn.

Zeefdruk
Zeefdruk op canvas - 50x50 cm
zeefdruk
Zeefdruk op papier met goudfolie - 50x50 cm

Tijdens haar studie grafisch ontwerp aan Sint-Lucas Gent heeft Astrid de kneepjes van het grafische vak geleerd. Met een solide basis in ontwerpprincipes en een diepgaand begrip van kleuren, compositie en typografie, weet Astrid haar kunstwerken een unieke en krachtige uitstraling te geven.

Bij haar zeefdrukken gaat Astrid vaak het thema van de muze opzoeken. Ze laat zich inspireren door de schoonheid van de menselijke vorm en de innerlijke kracht die het kan belichamen. Door middel van haar zeefdrukken probeert ze een emotionele connectie te creëren tussen het kunstwerk en de toeschouwer. Astrid’s kunstwerken stralen vaak een gevoel van mysterie uit.

zeefdruk
Zeefdruk op papier
Previous slide
Next slide

Naast haar werk als zeefdrukker is Astrid ook zaakvoerder en art director bij Studio Boiler. Ze leidt een getalenteerd team van ontwerpers en creatievelingen. Astrid’s leiderschap en artistieke visie inspireert anderen om grenzen te verleggen en hun creatieve potentieel te benutten.

 

Astrid werkt enkel in opdracht. Als je interesse hebt in een werk contacteer haar via de link hieronder.

Astrid
Astrid Vanderborght

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78