11001 · 
03/08/2023

Subsidies voor branding en website?

FIT-subsidies als alternatief voor KMO-portefeuille subsidies.

Als branding- en designbureau krijgen we vaak vragen over de KMO-portefeuille subsidies van de Vlaamse overheid. Bij Studio Boiler zijn we gespecialiseerd in grafisch ontwerp, branding en webdesign. Hoewel we een uitgebreid dienstenpakket aanbieden, hebben we er bewust voor gekozen om geen marketingstrategie op te nemen in onze expertise. Hierdoor komen we niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille subsidies.

Wat ons onderscheidt, is onze bewuste focus op (web)design en branding. We hebben ervoor gekozen om ons volledig te richten op deze aspecten, waardoor we diepgaande expertise hebben ontwikkeld in het creëren van boeiende ontwerpen en sterke merkidentiteiten. We kunnen het goed uitleggen 😁 en ons advies perfect vertalen in een prachtig design. Maar onze uitleg gieten wij niet in een veel te lang verslag. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat echt werkt. Onze strategie zit verwerkt in onze expertise, en die krijg je er gewoon bij zonder gedoe 😉.

FIT_Label_Subsidie

Wil je toch gebruik maken van subsidies in samenwerking met Studio Boiler?

Dan kan je als alternatief gebruik maken van FIT-subsidies. Flanders Investment & Trade verwijst naar financiële ondersteuning vanuit de Vlaamse overheid.

Dit programma biedt financiële ondersteuning of subsidies aan Vlaamse bedrijven om hen te helpen bij hun internationale activiteiten. Deze subsidies zijn van toepassing voor kmo’s, ondernemersorganisaties en kamers van koophandel. 

FIT-subsidies kunnen worden gebruikt voor:

  • Meertalige websites of webshop. 
  • Een bedrijfsfilm. (Voor een bedrijfsfilm verwijzen wij graag door naar onze partner, tatp)
  • Sociale media uitgevoerd door externe specialisten

 

Wil je meer informatie over wie in aanmerking komt en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn?

Studio Boiler & FIT-subsidies

Studio Boiler kan helpen bij het ontwikkelen van meertalige websites of webshops. Met onze expertise zullen we hoogwaardige meertalige websites of webshops ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw internationale klanten. Dit stelt hen in staat om hun producten en diensten effectief te presenteren op internationale markten en hun bereik te vergroten.

Interesse in een samenwerking?

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78