0111 · 
01/02/2022

Klant in de kijker ➡️ Le Coeur Déco

Le Coeur déco

🔥 Stel jezelf even voor. Wie ben je, van welke projecten kennen we jou, wat is je specialiteit?

🍃 Hallo, ik ben Jasmine. Kleine startende zelfstandige met mijn webshop.
Interieurlover die besloten heeft om haar passie te volgen en zich in een avontuur te storten als momtrepeneur.

🔥 Je hebt net een branding laten ontwerpen. Kan je daar wat meer over vertellen? (bv.: Waarom? Wat was de insteek? Hoe aangepakt?…)

🍃 Ik wou een webshop starten, maar ik wilde niet zomaar de zoveelste webshop zijn. Ik wil een duidelijk merk zijn. De webshop of Le Coeur Déco in het algemeen moet duidelijk herkenbaar zijn voor nieuwe en wederkerende klanten. Aangezien ik met veel materialen zal werken zoals hout, steen, metaal moesten er natuurlijke vormen terug te vinden zijn in mijn logo. Ik wilde elegantie uitstralen.

Le coeur deco
Jasmine

🔥  Hoe ben je in contact gekomen met Studio Boiler?

🍃  Eigenlijk gewoon gezocht naar “Grafisch vormgever” op Google en zo heb ik Astrid gevonden.

🔥  Wat maakt dat Studio Boiler er voor jou uitspringt?

🍃  Point of view, manier van werken, eerdere projecten, tone of voice van de website. Het gevoel zat gewoon goed. Ook een heel fijn intakegesprek gehad met Astrid en toen ik het moodboard kreeg, bleek dat ze mij van de eerste keer goed begrepen had en de richting waar ik naartoe wilde. Tijdens het traject verliep alles heel correct, revisierondes, super goede en duidelijk communicatie,… . Studio Boiler begrijpt heel goed welke richting je als klant wilt uitgaan.

🔥  Wat is het belang van een goed logo, een goede huisstijl en website?

🍃 Het moet duidelijk zijn, het moet herkenbaar zijn en het moet voor een klant een beetje thuiskomen zijn.

le coeur deco

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78