0100 · 
15/12/2021

Klant in de kijker ➡️ Flavory

Flavory

🔥 Stel jezelf even voor. Wie ben je, van welke projecten kennen we jou, wat is je specialiteit?

🍷 Aangenaam, mijn naam is Bart. Ik sta in het onderwijs en ik vertel al jaren aan mijn leerlingen dat ze hun leven moeten bouwen, niet ondergaan. Alles kan, als je maar genoeg moeite doet. Zo probeer ik hun creativiteit op alle mogelijke manieren te stimuleren.

🍷 Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in wijn, maar tegelijkertijd heeft het aanbod me altijd overdonderd. Dat heeft mijn creativiteit enorm gestimuleerd. Ik wilde wijnproeven laagdrempeliger maken. Daarom creëerde ik een concept dat mensen spelenderwijs helpt om wijn te leren proeven en hun persoonlijke voorkeur te bepalen.

🍷 Vandaag is Flavory een wijnbox met twee flessen wijn en een aanvullend wijnspel in een box. Dit oorspronkelijk creatief experiment is ondertussen geëvolueerd naar een onderneming, waarin we zowel voor onze klanten als voor de wijnproducenten toegevoegde waarde creëren. En het belangrijkste? Het is enorm leuk!

Bart Claessens
Bart Claessens

🔥  Je hebt net een (re)branding ondergaan. Kan je daar wat meer over vertellen?

🍷  Grafische middelmatigheid creëren, dat lukte me nog wel. Grafisch out of the box denken en een winkelwaardig product creëren, dat laat ik over aan de professionals. En die heb ik gevonden bij Studio Boiler!

🔥  Hoe ben je in contact gekomen met Studio Boiler?

🍷  Via een tevreden klant.

🔥  Wat maakt dat Studio Boiler er voor jou uitspringt?

🍷  Hoe ze out of the (wijn)box meedenken. Ze hebben een hands on mentaliteit en zijn heel flexibel.

🔥  Wat is het belang van een goed logo, een goede huisstijl en website?

🍷  Branding moet opvallend zijn, op een subtiele manier. Het moet klasse uitstralen, maar het mag niet ‘bekakt’ zijn. Een goed logo moet je geloven, simpel in zijn eenvoud, als een appel waar een stuk uit gebeten is.

Het Wijnspel leert je spelenderwijs wijn proeven en ontdekken. Je kiest zelf je favoriet box uit verschillende thema’s. Eens geleverd bij je thuis start het spel:

🍷 Je leert kijken, ruiken en proeven en ontdekt zo de verschillen tussen twee wijnen.

🍷 Eens iedereen is uitgeproeft is het tijd om de labels van de wijnen te onthullen (ja, je was blind aan het proeven).

🍷 Na het tellen van de punten weet je wie de beste wijnkenner van de groep is. Misschien wel tijd voor een bekroning met een gezellig etentje samen waarbij hij/zij de wijn kiest?

Wil je meer weten over Flavory en hun verschillende wijnboxen ontdekken?

➡️  Ga naar flavory.wine

Misschien vind je nog wel een geweldig cadeautje voor de feestdagen! 🎁

Het Flavory Wijnspel

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78