0011 · 
01/12/2021

Klant in de kijker ➡️ Clouds of Mila

Clouds of Mila

🔥 Wie ben je, van welke projecten kennen we jou en wat is je specialiteit? 

☁️ Ik ben Cindy Jerusalem en sinds 2017 heb ik een grote passie voor ondernemen. Ik ben gespecialiseerd in social media marketing. Ik geef bedrijven de nodige zichtbaarheid op Instagram, Facebook, LinkedIn. En daarnaast ga ik samen met ondernemers op zoek naar het juiste publiek. 

☁️ In 2017 startte ik mijn webshop in bijberoep. Ik deed alles zelf, met héél veel vallen en opstaan! Daarom weet ik als geen ander wat er allemaal bij komt kijken en hoe belangrijk social media marketing is voor je bedrijf. En vooral.. hoeveel tijd daarin kruipt. 

Clouds of Mila
Cindy Jerusalem

Vandaag ben ik founder van:

☁️ Clouds of Mila (Social Media Marketing/Strategie voor start-ups en kmo’s)

☁️ Sneakers and Paws (fashion label voor honden en dogmom’s)

☁️ En co-founder van The Pet Gazette (een online huisdieren krant met achter de schermen een online community voor ondernemers in de huisdierensector)

🔥Je hebt net een (re)branding ondergaan. Kan je daar wat meer over vertellen? 

☁️ Clouds of Mila is op een korte tijd enorm beginnen groeien, naast startups namen ook de grotere spelers contact met me op voor het beheren van hun social media marketing. Je website + je eigen

social media is je visitekaartje en door alle drukte kwam het er maar niet van om mijn eigen bedrijf eens deftig aan te pakken. 

☁️ Ik begon me wat te schamen als klanten op mijn website gingen kijken. Ik vind herkenbaarheid voor een bedrijf heel belangrijk: logo, kleuren, website… alles moet samenhangen en dat kan alleen als je dit even uit handen geeft aan iemand die daarin gespecialiseerd is.

clouds_of_mila_naamkaartje

🔥 Hoe ben je in contact gekomen met Studio Boiler?

☁️ Via Stijn, enkele jaren terug heeft hij me enorm geholpen om de webshop van Sneakers and Paws vorm te geven en hij is er altijd als er hier en daar

problemen opduiken die ikzelf niet kan oplossen!

🌥 Op termijn hoop ik Sneakers and Paws ook in een nieuw jasje te steken samen met door Studio Boiler. 

🔥 Wat maakt dat Studio Boiler er voor jou uitspringt?

🌥 Vertrouwen, eerlijkheid, prijs/kwaliteit en een frisse kijk op je bedrijf.

🔥Wat is het belang van goed logo/huisstijl/website voor jou?

☁️ Vertrouwen en professionalisme uitstralen naar mijn klanten. Het logo en de huisstijl zorgen dan weer voor herkenbaarheid wat heel belangrijk is voor een bedrijf. 

☁️ Op mijn website kan je terugvinden wie ik ben en wat ik doe, verder hou ik van een persoonlijke aanpak. Geen overdosis aan tekst en informatie, maar heel duidelijk waarvoor je terecht kan bij mij. Al wat daarna volgt bespreek ik graag persoonlijk en op maat, iedere klant is anders en verdiend een persoonlijke aanpak.

Wat een powervrouw hé?! Ben jij ook al benieuwd naar onze volgende Boiling klant in de kijker? Houd dan zeker onze socials in de gaten! 💥

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78

We serve cookies

Please, accept these treats to continue enjoying our site.