1111 · 
11/10/2022

Klant in de kijker ➡️ Advice Group

🔥 Stel jezelf even voor. Wie ben je, van welke projecten kennen we jou, wat is je specialiteit?

🧑🏻‍💻 Advicegroup & Walraevens is een dynamisch bedrijf met een passie voor ondernemen. Een team van gedreven boekhouders en fiscalisten zorgen dagelijks voor de administratie, boekhouding en fiscaliteit van een heel aantal bedrijven, KMO’s en éénmanszaken in Vlaanderen. Ook met de nieuwe generatie van jonge ondernemers slaan we graag de handen in elkaar. Zo denken en bouwen we graag mee aan de toekomst die zij voor ogen hebben.

🔥 Je hebt net een (re)branding ondergaan of je schittert met een nieuwe website op het web. Kan je daar wat meer over vertellen?

🧑🏻‍💻 Als gevolg van de corona crisis heeft onze digitale ontwikkeling een exponentiële vlucht genomen en moest ook de site hierop worden afgestemd. Wij geloven dat er toekomst zit in digitaal en geïntegreerd werken. Een nieuwe website om Advicegroup & Walraevens op de kaart te zetten als één kantoor met nog meer slagkracht.

Eén kantoor, twee vestigingen, drie gezichten.

Advice Group 3
Wim & Frank Bruyninx

🔥  Hoe ben je in contact gekomen met Studio Boiler?

🧑🏻‍💻 Sinds 2020 kunnen we Advicegroup & Walraevens ook als familiebedrijf beschouwen. Wim, de jongste zoon van Rita en Frank, doet zijn intrede in het kantoor en loopt sindsdien mee om de knepen van het vak te leren.

Wil het toeval nu niet dat Wim elke zondagochtend op éénzelfde voetbalveld staat met Gilles, de grafisch designer van Studio Boiler. Het idee om Advicegroup & Walraevens van een nieuwe website te voorzien was geboren.

🔥  Wat maakt dat Studio Boiler er voor jou uitspringt?

🧑🏻‍💻 Studio Boiler heeft voor ons het perfecte evenwicht gevonden in een speelse, frisse, aantrekkelijke website maar zonder het professionele aspect uit het oog te verliezen.

Al te vaak wordt de boekhouder geassocieerd met een grijze muis die verwikkeld zit in Excel-sheets van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Het tegendeel is waar, ook wij vernieuwen en dat willen we tonen met onze website. Studio Boiler is eveneens een jong team en kon hierop gemakkelijk aansluiten.

🔥  Wat is het belang van een goed logo, een goede huisstijl en website?

🧑🏻‍💻 In een snel veranderende economische context en een verregaande digitalisering is een vlotte site een absolute must. Steeds vaker wordt de zoektocht naar bedrijfsbegeleiding, een boekhouder of fiscalist via internet gestart. Het belang van een goede website, een digitaal visitekaartje, wordt dus steeds belangrijker.

Advice Group 1

Ontdek Advice Group

I feel the heat!

Plan nu je online kennismaking met Studio Boiler.

Jij vertelt ons wat voor iets je juist zoekt, wij vertellen jou hoe we je wildste ideeën kunnen waarmaken. Na ons gesprek krijg je een vrijblijvende offerte.

Size Guide Hoodie
S
M
L
XL
2XL
A. Halve borst
52
55,5
59
62,5
66
B. Lichaamslengte
70
72
72
76
78